Lihtne šokolaadi maiuse töötuba
Šokolaadi töötuba – loov, maitsev ja rõõmus hetk šokolaadisõpradele!
Šokolaadi töötuba ootab kõiki magusasõpru – nii väikseid kui suuri –, et üheskoos nautida mõnusat aega ja valmistada midagi tõeliselt maitsvat. See on suurepärane võimalus tulla kokku sõprade, pere või kolleegidega, panna fantaasia tööle ja teha endale (või kingituseks!) midagi eriti head.
Koos valmistame Kalju-lava nimelist šokolaadi – kerget, maitsvat ja loomingulist. Õpime selgeks lihtsad nipid ja põhimõtted, kuidas šokolaadiga ümber käia, millised on erinevused tumeda, piima- ja valge šokolaadi vahel ning kuidas valida õigeid lisandeid.
Meie magusas valikus on rohkelt inspiratsiooni: kasutada saab vahukomme, pähkleid, kuivatatud marju, värvilisi nonparelle ja šokolaadinööpe – kõike seda, mis aitab muuta šokolaadi mitte ainult maitsvaks, vaid ka visuaalselt vahvaks. Iga osaleja saab kokku panna just endale sobiva maitseelamuse.
Töötoa kestus on tavaliselt 30–50 minutit ning sobib suurepäraselt nii laste sünnipäevadele, sõpruskondade kogunemisele kui ka meeskonnaüritustele. See ei ole keeruline šokolaadimeistrite kursus – pigem rõõmus, loov ja maitsev ühistegevus, mis paneb kõigil silmad särama ja keeled limpsima.